+211 1154505 (9.30-17.00) / +30 6982998566 / +44 7487543119 info@smartbnb.gr
Το πρώτο NFT στον τουρισμό στην Ελλάδα είναι γεγονός από την Smartbnb! Είναι ένα ψηφιακό έργο τέχνης που συνοδεύεται από διακοπές σε βίλα στη Μύκονο.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την τουριστική βιομηχανία της χώρας και θα βοηθήσει στην προβολή του ελληνικού τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Το NFT θα χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό νόμισμα για την πληρωμή καταλυμάτων, περιηγήσεων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Αυτό θα επιτρέψει στους τουρίστες να έχουν έναν πιο βολικό και αποτελεσματικό τρόπο πληρωμής για τις διακοπές τους.

Το NFT, ή “μη ανταλλάξιμα διακριτικό”, είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιπροσωπεύσει την ιδιοκτησία φυσικών ή εικονικών στοιχείων. Σε αυτήν την περίπτωση, το NFT θα χρησιμοποιηθεί για να αντιπροσωπεύσει μια μοναδική εμπειρία ενοικίασης διακοπών. Η ενοικίαση διακοπών περιλαμβάνει διαμονή σε βίλα στο νησί της Μυκόνου, καθώς και πρόσβαση σε ιδιωτικό beach club και άλλες ανέσεις. Το NFT θα αποθηκευτεί στο blockchain και μπορεί να μεταφερθεί ή να πωληθεί ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε www.smartbnb.gr ή επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

H Smartbnb είναι η κορυφαία εταιρία διαχείρισης Airbnb.

Είμαστε η μοναδική πλατφόρμα που προωθεί το ακίνητο σας ταυτόχρονα στο Airbnb αλλά και σε 50+ κανάλια.

Τα μοντέλα δυναμικής τιμολόγησης της Smartbnb ενημερώνουν τις τιμές σε καθημερινή βάση με στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης του ακινήτου σας.

Παρέχουμε πλήρη διαφάνεια των κρατήσεων στους ιδιοκτήτες μέσω του owners’ portal και επεξεργασία των πληρωμών και από τα 50+ κανάλια σε κάρτα Mastercard. Στη Smartbnb σας βοηθάμε να πετύχετε στη βραχυχρόνια ενοικίαση χωρίς κόπο!